leuke feestartikelen

leuke feestartikelen
verjaardagsfeest
vrijgezellenfeest
trouwfeest
babyshower
geboorte
kinderfeestje
slingers
ballonnen
feestversiering
themafeest

leuke cadeau tips
leuke kado tips
leuke cadeautips
leuk verjaardagscadeau
jubileum oorkondes
leuk cadeautje

feest kaarten
verjaardag uitnodigingen
feest uitnodigingen
geboortekaartjes
jubileumkaarten
verjaardagskaarten
trouwkaarten
sinterklaas kaarten
kerstkaarten
felicitatiekaarten

leuke themafeesten
apres ski
black & white
eighties
fifties
griezel
halloween
hawaii
oktoberfest
seventies
sixties

themafeest spelletjes
apres ski spelletjes
eighties spelletjes
fifties spelletjes
griezel spelletjes
halloween spelletjes
hawaii spelletjes
mexicaanse spelletjes
oktoberfest spelletjes
seventies spelletjes
sixties spelletjes
Leuke mexicaans themafeest tips.

Een Mexicaans themafeest is razend populair vooral in de zomermaanden. Zon, zee en de vrolijke kleuren van Mexico, het hoort gewoon bij elkaar. Ideeën voor een geweldig themafeest met een Mexicaanse sfeer.

Decoraties voor een Mexicaans feest

Decoraties hebben heldere kleuren: geel, groen, blauw en rood. Koop ballonnen, slingers en serpentines in deze kleuren en je bent al een heel eind op de goede weg. In de hoeken grote (opblaasbare) cactussen. Natuurlijk pinata’s ! Ze zijn leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen en ze zijn een geweldige decoratie. Grote sombrero’s aan de muur en misschien kun je bij een reisbureau nog wel vakantieposters van Mexico krijgen. Een heus Mexicaans straatorkest bij de deur is helemaal te gek maar niet voor iedereen weggelegd. De muziek kun je natuurlijk wel laten horen.
Op de tafels grote schalen met fruit , echt of nep. Probeer het eten op Mexicaans servies te serveren. Het is misschien even een hele uitgave maar je kunt ook enkele schalen aanschaffen en deze combineren met uni-servies in blauw, rood, groen of geel. Zet op tafels verder grote houten kandelaars met kaarsen in kleuren die er letterlijk uit moeten knallen. Voor extra verlichting gebruik je een lichtsnoer met gekleurde lampjes, je kunt daarvoor ook prima een kerstlichtsnoer gebruiken.
Decoraties voor een Mexicaans themafeest vind je hier.

Uitnodiging voor je Mexicaanse themafeest

Dit is het moment voor een beetje duidelijkheid, geef je een feest met alleen een Mexicaans thema of wil je ook dat gasten zich naar het thema kleden? Bij ieder themafeest is dit belangrijk, laat je gasten niet raden naar je bedoelingen maar schrijf op de uitnodiging bv. ‘Sombrero verplicht’ , ‘Kom in je mooiste Mexicaanse outfit’ (echt de beste voor gasten die een stevige hint nodig hebben) of ‘Pak je sombrero, tequila, margarita en feest mee’.

Om een Mexicaans themafeest leuk aan te kleden zijn heel wat feestartikelen met een Mexicaans tintje te bedenken. We hebben dan ook heel veel verschillende feestartikelen voor je gevonden die van dit feest een topper maken.

Klik rechts op de afbeelding om al deze leuke Mexicaanse versiering, Mexicaanse kostuums en meer te bekijken.
leuke mexicaanse feestartikelen

Kleding voor een Mexicaans themafeest

Wat trek je aan naar een Mexicaans feest? In de eerste plaats is de kleding fel en kleurrijk. Denk verder aan poncho’s en sombrero’s. Voor mannen snorren en bakkebaarden, nep, of je kunt het ook laten groeien maar is misschien wel een beetje teveel gevraagd.
Feestkleding voor een Mexicaans feest vind je hier..

Drankjes voor een Mexicaans feest

Margaritas horen bij een Mexicaans feest, een cocktail van Tequila, Triple Sec en limoen-of citroensap. Het staat ook nog eens mooi op tafel wanneer je een perfect zoutrandje weet te maken op de rand van het glas. Verder Horchata, een niet-alcoholisch drankje van rijst, melk, vanille en ijsklontjes. Het smaakt overigens beter dan het klinkt. Eventueel kun je er rum aan toevoegen. Verder heel veel bowl met tropische vruchten

Hapjes voor een Mexicaans feest

Er zijn veel recepten voor een Mexicaans feest te vinden. Denk er wel aan dat sommige gasten pittig eten geweldig vinden terwijl anderen het liever mild hebben. Probeer hierin een goede balans te vinden. Denk eens aan een taco- of burritobuffet. Iedereen kan dan zijn of haar eigen favoriete snack maken. Maak voldoende guacamole, salsa en tomatensaus en zet het verspreidt in kleine schaaltjes op tafel. Vergeet niet de salades van tomaten, ijsbergsla, maïs, zwarte (of witte bonen), (lente)ui en avocado’s. Verder nog gegrilde maïskolven en Mexicaans gekruide kippenpoten. Volgens ons zet je zo de Mexicaanse sfeer op tafel!

home © defeestartikelen.nl - leuke mexicaans themafeest tips