leuke feestartikelen

leuke feestartikelen
verjaardagsfeest
vrijgezellenfeest
trouwfeest
babyshower
geboorte
kinderfeestje
slingers
ballonnen
feestversiering
themafeest

leuke cadeau tips
leuke kado tips
leuke cadeautips
leuk verjaardagscadeau
jubileum oorkondes
leuk cadeautje

feest kaarten
verjaardag uitnodigingen
feest uitnodigingen
geboortekaartjes
jubileumkaarten
verjaardagskaarten
trouwkaarten
sinterklaas kaarten
kerstkaarten
felicitatiekaarten

leuke themafeesten
apres ski
black & white
eighties
fifties
griezel
halloween
hawaii
mexicaans
oktoberfest
seventies
sixties

themafeest spelletjes
apres ski spelletjes
eighties spelletjes
fifties spelletjes
griezel spelletjes
halloween spelletjes
mexicaanse spelletjes
oktoberfest spelletjes
seventies spelletjes
sixties spelletjes
leuke hawaii spelletjes.

Hoelahoepwedstrijdje:
Wie kan het langst hoelahoepen, wie kent de leukste hoelahoeptrucjes?

Mango-gevecht:
Echt simpel maar wel hilarisch. Geef twee tegenstanders een lepel met daarop een mango. Probeer de mango van je tegenstander van de lepel te wippen, je eigen mango moet natuurlijk wel op de lepel blijven.

Doe de limbo:
Je hebt er niet zoveel voor nodig, een stok (bezemsteel is al genoeg), muziek en een paar lenige gasten.

Limbo met een tic:
Hebben jullie de limbo onder de knie? Dan hebben we een nog moeilijker variant. Geef je gasten een glas Mai Tai (of een andere cocktail), voor iemand de limbo gaat doen moet hij/zij eerst een slok Mai Tai nemen en dan met het glas in de hand de limbo doen. Wie kan dit zonder een druppel te morsen?

Kokosnoot bowling:
Vul een aantal plastic flessen met water (anders blijven ze niet goed staan) en gebruik een kokosnoot als bowlingbal.

Flamingo:
Spel voor misschien wat later op de avond, balans is hier vooral belangrijk. Laat twee tegenstanders op één been tegenover elkaar staan, de flamingo’s. Geef ze een waterpistool, een flink waterpistool want het is de bedoeling dat ze proberen elkaar omver te spuiten. Wie blijft het langst op één been?

leuke verkleedkleding

Slipper gooien:
Je hebt het vast wel eens gedaan, je teenslippers met een mooie boog van je voeten gooien. Hang enkele hoelahoeps op, het aantal maakt niet zoveel uit kijk gewoon naar de grootte van je groep. Wie kan een slipper door een hoelahoep gooien? Hij moet dus van je voet door de hoelahoep.

Sinaasappel doorgeven:
geef aan één van de gasten een sinaasappel en deze moet hem weer doorgeven aan een andere gast. Lijkt simpel toch? Alleen heb je de sinaasappel onder je kin geklemd en mag je hem ook alleen zo doorgeven.

Toerist on the run:
een beetje een soort estafetteloop. Je hebt in ieder geval twee koffers nodig met: hawaii-shirt, zonnebril, snorkel, zonnebrandcrème, teenslippers, schelpenketting, rieten Hawaii-rokje enz.. Je kunt er dus instoppen wat je wilt het moet alleen een Hawaaiiaans tintje hebben. Verdeel je groep in tweeën, of meer wanneer je een hele grote groep hebt. Je moet in ieder geval niet meer dan 10 mensen in een groep hebben, het spel duurt dan echt eindeloos. Zet een parcours uit met de koffer aan het begin. De eerste van ieder team doet de koffer open, trekt alles aan en loopt een parcours. Eenmaal terug bij de koffer alles weer uittrekken en de tweede speler trekt alles aan, enz.. Welke groep is het snelst? (Vergeet niet om foto’s te maken!)

Hoela-La:
Het lijkt een beetje op het bovenstaande maar zonder het parcours. Maak groepen van ongeveer 7 personen. Zet een mand neer met bijvoorbeeld: Hawaii-shirt, bikini-top,
zonnehoed (of strooienhoed), bloemslinger, zonnebril, slippers, enz.. De eerste van de groep moet alles aantrekken en opzetten, de tweede van de groep mag daarbij helpen. Heeft de eerste alles aan dan maak je een foto en gaat alles weer uit. Dan trekt de tweede alles aan, een foto….enz.. Welke groep is het snelst met alles aan- en uittrekken?

home © defeestartikelen.nl - leuke hawaii spelletjes