leuke feestartikelen

leuke feestartikelen
verjaardagsfeest
vrijgezellenfeest
trouwfeest
babyshower
geboorte
kinderfeestje
slingers
ballonnen
feestversiering
themafeest

leuke cadeau tips
leuke kado tips
leuke cadeautips
leuk verjaardagscadeau
jubileum oorkondes
leuk cadeautje

feest kaarten
verjaardag uitnodigingen
feest uitnodigingen
geboortekaartjes
jubileumkaarten
verjaardagskaarten
trouwkaarten
sinterklaas kaarten
kerstkaarten
felicitatiekaarten

leuke themafeesten
apres ski
black & white
eighties
fifties
griezel
hawaii
mexicaans
oktoberfest
seventies
sixties

themafeest spelletjes
apres ski spelletjes
eighties spelletjes
fifties spelletjes
griezel spelletjes
halloween spelletjes
hawaii spelletjes
mexicaanse spelletjes
oktoberfest spelletjes
seventies spelletjes
sixties spelletjes
Leuke halloween themafeest tips.

Halloween themafeest: trick-or-treat, pompoenen, geesten, zombies, grafstenen, spinnenwebben aan het plafond, kaarslicht en bloed. Het is Halloween! We geven je ideeën voor een griezelig Halloweenfeest voor volwassenen.

Decoraties voor een Halloween themafeest

De kleuren van Halloween zijn oranje, zwart/grijs en donkerpaars. Ga niet te veel los met ballonnen, slingers en vriendelijk lachende pompoenen, het is tenslotte een donker en griezelig feest. Kies als basis een meer gothicstijl met zwart velours, kaarslicht (nep evt.), grafzerken, vage schimmen in de hoeken, rook (machine?), spinnenwebben en los gerukte lichaamsdelen. (daarom schreven we ook in de inleiding, dit is een feest voor volwassenen) Binnen het thema Halloween kun je ook kiezen voor een bepaald thema:zombiefeest (razend populair door de Walking Dead), Bloederig Banket (veel bloed en losse lichaamsdelen), spookhuis (piepende deuren, zwevende geesten en creepy muziek) , Pirates of the Caribbean (duik in de wereld van Jack Sparrow) of de Mexicaanse Dag van de Doden..
Veel meer decoraties voor een geweldig Halloweenfeest vind je hier.

Muziek

Griezel je feest extra op door passende muziek! Muziek voor je Halloweenfeest: This is Halloween (Marilyn Manson), Highway to hell (AC/DC), Ghostbusters (Ray Parker jr.), Thriller (Michael Jackson), I put a spell on you (Scream’ Jay Hawkins), Somebody’s Watchin’ Me (Rockwell), Werewolves of London (Warren Zevon), Deal with the Devil (Pop Evil), Howlin’for you (Black Keys), Uprising (Muse).

leuke verkleedkleding

Kleding voor een Halloween themafeest

Wat kleding betreft kun je helemaal los gaan op het griezelthema! Van een zombies tot duivels, geesten, weerwolven en vampieren.
Geweldige halloweenkleding voor heren vind je hier. Voor dames staat de halloweenkleding hier! Vergeet ook niet de accessoires die het helemaal afmaken, je vind ze hier.

Eten & Drinken voor een Halloweenfeest Vergeet niet alles op te dienen in Halloweensfeer! Tafeldecoraties en glazen vind je hier.

Bloedbad
Vul een heel bad (of gewoon een grote kuip) met een drank en ijs. Voeg daarbij rode kleurstof, een flinke hoeveelheid. Laat gasten zelf hun drankje uit de kuip scheppen. Een rood gevlekt douchekleed maakt het helemaal af.

Oogbal Punch
Vul een grote schaal met 7-up en stukjes fruit uit blik (vers kan natuurlijk ook). Voeg hier plastic oogballen aan toe. Kun je geen oogballen vinden denk dan aan plastic spinnen e.d.. Let er alleen op dat het niet te klein is. In het schemerlicht moeten gasten wel kunnen zien dat er iets oneetbaars in je punch zit.

Glögg
Glühwein op z’n Zweeds, je kunt het o.a. krijgen bij de Ikea. Je doet er amandelen en rozijntjes in.

Bloody Mary
Genoemd naar de ‘bloeddorstige’ Maria de Eerste, koning van Engeland. Maar wodka, tomatensap, tabasco en een beetje citroensap maken een geweldige cocktail. Ballen in rood
Maak kleine gehaktballetjes en leg ze op een grote schaal met een dikke laag ketchup of andere rode saus.

Vingers om te eten
Snijd bladerdeeg in repen, strooi er eventueel wat kaas over en druk een amandel in één van de uiteinden als nagel. Een kwartier in een voorverwarmde oven van 200 graden

Eetbaar Skelet
Je hebt er een grote schaal voor nodig en een plastic skelet. Is het skelet vrij groot leg dan een plastic kleed op een tafel en het skelet daarop. ‘Versier’ het skelet met stukjes vlees dat de gasten zelf van het skelet moeten ‘plukken’.

Creepy eyes
Gevulde eieren maar dan met een Halloweentwist. Maak de gevulde eieren volgens je favoriete recept. Leg een schijfje olijf op de vulling (oog) en maak met streepjes ketchup het oog extra creepy.

home © defeestartikelen.nl - leuke halloween themafeest tips