leuke feestartikelen

leuke feestartikelen
verjaardagsfeest
vrijgezellenfeest
trouwfeest
babyshower
geboorte
kinderfeestje
slingers
ballonnen
feestversiering
themafeest

leuke cadeau tips
leuke kado tips
leuke cadeautips
leuk verjaardagscadeau
jubileum oorkondes
leuk cadeautje

feest kaarten
verjaardag uitnodigingen
feest uitnodigingen
geboortekaartjes
jubileumkaarten
verjaardagskaarten
trouwkaarten
sinterklaas kaarten
kerstkaarten
felicitatiekaarten

leuke themafeesten
apres ski
black & white
eighties
fifties
griezel
halloween
hawaii
mexicaans
oktoberfest
seventies
sixties

themafeest spelletjes
apres ski spelletjes
eighties spelletjes
fifties spelletjes
griezel spelletjes
hawaii spelletjes
mexicaanse spelletjes
oktoberfest spelletjes
seventies spelletjes
sixties spelletjes
Leuke halloween spelletjes.

Bekende quotes uit horrorfilms

Laat je gasten raden uit welke films deze quotes komen, kan individueel en in groepen. Hier zijn enkele: What an excellent day for an exorcism. (The Exorcist) It’s Alive! It’s Alive! (Frankenstein) What I saw was not a cat! (Amityville horror) We came, we saw, we kicked its ass! (Ghostbusters) The dead are not quiet in Hill House. (The Haunting) Whatever you do, don’t fall asleep. (A Nightmere on Elm Street) A boy's best friend is his mother. (Psycho) He'll kill again. He'll kill until everything that is yours, is his. (The Omen) They're all gonna laugh at you! (Carrie)

Doos met inhoud!!!

Zet dozen klaar met alleen een gat erin om een hand in te steken. Vul iedere doos met bv.: gedroogde abrikozen, gepelde druiven, gepelde tomaten, worteltjes uit blik, pudding met doperwten, pindakaas, gekookte noedels. Je kunt altijd ketchup, water of olie toevoegen voor een beter effect. Let er wel op dat dozen kunnen gaan lekken dus bedek de tafel met plastic. (En leg een keukenrol klaar) Wie raad wat in de doos zit? Met een grote groep is het misschien lastig om te spelen maar je kunt de dozen ook verspreiden over een ruimte, zo kan iedereen die wil raden een poging wagen.

Wie ben ik?

Maak kaartjes met dingen die te maken hebben met horror: Frankenstein, Dracula, heks, zombie, zwarte kat, Michael Myers (Halloween), Hannibal Lecter (Silence of the lambs), Freddy Krueger (Nightmare on Elmstreet), Chucky, Leatherface (The Texas chainsaw massacre), enz.. Plak de kaartjes op de rug van je gasten wanneer ze binnenkomen. Met alleen ja/nee vragen moeten ze proberen te achterhalen wat op het kaartje staat. Je kunt een maximaal aantal vragen bepalen bv. 15 en je mag maar één vraag aan dezelfde persoon stellen. Het is een perfecte ijsbreker zeker voor een feest waar iedereen elkaar nog niet zo goed kent.

leuke verkleedkleding

Halloween foto-challenge

Maak groepjes van 4 tot 8 personen (dit hangt af van de grootte van je groep). Geef iedere groep een lijst met objecten in de omgeving waar ze een foto van moeten maken. De objecten op iedere lijst zijn gelijk maar de volgorde niet. Iedereen moet bovenaan de lijst beginnen en foto’s moeten gemaakt worden in de goede volgorde. Zo voorkom je dat groepen achter elkaar aanrennen. Iedere groep probeert (natuurlijk in Halloweenkleding) zo snel mogelijk alle foto’s te maken. De groep die als eerst terug is met de goede foto’s heeft gewonnen.

Vervloekt!

Het is een populair spel voor vrijwel ieder feest en dit is de Halloween-variant. Het draait allemaal om verboden woorden, klinkt simpel maar het is moeilijker dan het lijkt. Geef de gasten wanneer ze binnenkomen een lijst met ‘Verboden Woorden’. Alle gasten krijgen hetzelfde lijstje of (minder voorbereiding) hang ergens een grote poster op met de ‘Verboden Woorden’. Wanneer iemand een verboden woord hoort roept hij/zij hard ‘vervloekt!’. De gast die het verboden woord uitsprak moet zijn kaart inleveren. Gebruik je een grote poster plak dan rode stickers op de ‘vervloekten’. Wie weet de ‘verboden woorden’ te omzeilen? Maak de lijst niet te lang, 5 woorden is meer dan genoeg om te onthouden. Gebruik woorden die niet heel vaak worden gebruikt maar misschien wel op een Halloweenfeest: geest, pompoen, oktober, Halloween, middernacht, eng, donker, enz..

Appel happen met een tic

Vul je grote teil met een alcoholische punch (recepten genoeg online te vinden). Maak inkepingen in appels om je punch er in te laten trekken. Appels in de teil doen. Wie wil mag proberen een appel uit de teil te vissen, met de handen op de rug natuurlijk!

Monster Chucky

Heel simpel……….alleen aan het eind van de avond misschien iets moeilijker. Laat iedereen in een cirkel zitten en leg de regels uit. We gaan tellen, eenvoudig: 1,2,3, 4, enz… Alleen, bij het getal 8 (of een veelvoud van 8) zeg je ‘Monster’ en 5 of een veelvoud is ‘Chucky’. Dus: 1 , 2 ,3 , 4, Chucky,6,7, Monster, 9, Chucky, enz….. Wie het fout heeft drinkt een shotglas leeg.

home © defeestartikelen.nl - leuke halloween spelletjes