leuke feestartikelen

leuke feestartikelen
verjaardagsfeest
vrijgezellenfeest
trouwfeest
babyshower
geboorte
kinderfeestje
slingers
ballonnen
feestversiering
themafeest

leuke cadeau tips
leuke kado tips
leuke cadeautips
leuk verjaardagscadeau
jubileum oorkondes
leuk cadeautje

feest kaarten
verjaardag uitnodigingen
feest uitnodigingen
geboortekaartjes
jubileumkaarten
verjaardagskaarten
trouwkaarten
sinterklaas kaarten
kerstkaarten
felicitatiekaarten

leuke themafeesten
apres ski
black & white
eighties
fifties
halloween
hawaii
mexicaans
oktoberfest
seventies
sixties

themafeest spelletjes
apres ski spelletjes
eighties spelletjes
fifties spelletjes
griezel spelletjes
halloween spelletjes
hawaii spelletjes
mexicaanse spelletjes
oktoberfest spelletjes
seventies spelletjes
sixties spelletjes
leuke griezel themafeest tips.

Een Griezel themafeest voor volwassenen, leuk om te organiseren en leuk om naar toe te gaan. Het draait allemaal om het griezelen en daar kun je heel goed een avond mee vullen. We geven je tips voor een geweldig griezelfeest.

Decoraties voor een griezelfeest

In de eerste plaats kun je een thema kiezen. Enkele van onze favoriete thema’s: Hemel & Hel (gasten zijn verkleed als engelen, duivels, demonen of cupido’s), Murder Mystery (geschikt voor een kleine groep, los samen een moord op), Heldagen (in plaats van Feestdagen, denk aan duivelse paashazen, bloeddorstige Kerstmannen en gillende kerstkalkoenen), de 7 Hoofdzonden (hoogmoed, hebzucht, wellust, jaloezie, vraatzucht, wraak en gemakzucht), Zombie inval (denk Living Dead), Gestoord Laboratorium (maak het laboratorium van Frankenstein na).

Houd de decoraties donker en duister, zwart/grijs, paars en eventueel rood zijn de basiskleuren. Laat je gasten binnenkomen over een zwarte of rode loper met daarnaast flakkerende toortsen. Hang voor de ingang een zwart kanten gordijn. Zo breng je iedereen gelijk in de goede sfeer.

Gebruik verlichting die niet te fel is maar net voldoende laat zien van je decoraties (zo jammer anders van alle moeite die je hebt gedaan). Kaarsen lijken hier ideaal maar voor een wat groter, drukker feest niet zo geschikt. Je kunt onmogelijk in de gaten houden of iedereen zich verantwoordelijk gedraagt bij een vlam. Kleine schemerlampen zijn wel ideaal en kaarsen op batterijen.

Muren kun je heel snel en makkelijk met grote posters met creepy afbeeldingen bedekken. Wanneer dit niet binnen je budget past gebruik dan zwarte kleden of witte lakens die je met rode verf bewerkt (bloederige lakens dus). Hang griezelige spoken en zombies in de hoeken of aan het plafond, de creatieveling kan ze misschien zelf maken maar kopen kan ook. Je kunt ze immers ook weer voor je volgende horrorfeest gebruiken want je krijgt vast de smaak te pakken van al dit griezelen. Creepy crawlers (enge diertjes) waar je ze maar kwijt kunt, een gruwel voor iedereen met een insectenfobie. Spinnenwebben! Hang ze in iedere deuropening, het beste effect geeft het wanneer je ze een heel klein beetje nat maakt. Vergeet niet de kraaien, geen heks kan er zonder!
Veel meer decoraties voor je griezelfeest vind je hier

leuke verkleedkleding

Uitnodigingen voor een griezelfeest

Maak in je uitnodigingen altijd het thema duidelijk en dat je het op prijs stelt dat iedereen zich kleedt naar het thema. Je kunt zelfs enkele suggesties geven. Houd er wel rekening mee dat er gasten komen die zich niet hebben verkleed.

Films voor je griezelfeest

Prima als decoraties of om te gebruiken in een spel. Wanneer je ze als decoratie gebruikt (op een tv of groter scherm) hoef je niet perse het geluid aan te zetten. Als decoratie doen meer klassieke horrorfilms het goed: Frankenstein, Night of the Living Dead, Psycho, The Fly, The House on Haunted Hill. Min of meer klassiek: Texas Chainsaw Massacre, Children of the Corn, The Omen, Amityville Horror, The Shining.

Muziek voor je griezelfeest

Pet Sematary (Ramones), Psycho Killer (Talking Heads), Somebody's Watching Me (Rockwell), Thriller (Micheal Jackson), Dracula’s Wedding (Outcast), Heads will roll (Yeah Yeah Yeahs), In the room where you sleep of Lose your soul (Dead Man’s Bones), Monster Mash (Bobby Pickett & Crypt Kickers), Ghostbusters (Ray Parker Jr), The Exorcist themesong , Swamp Witch (Jim Stafford), Come Little Children, Fallen (Evanescence), Highway to Hell (AC/DC), enz.....

Kleding voor een griezelfeest

Je bent uitgenodigd voor een griezelfeest, wat trek je aan? Er zijn heel veel mogelijkheden. Als bloeddorstige vampier, als jezelf maar dan met bloed besproeid en loslatende lichaamsdelen , als spook misschien, zombie? Overigens met een goed gekozen masker of schmink kom je ook al een heel eind. Soms zit de gruwel juist in de details. Natuurlijk hebben we dit ook gevonden.
Kleding voor een griezelfeest voor mannen en Kleding voor een griezelfeest voor vrouwen

Eten & Drinken voor een Griezelfeest

Om te beginnen je hoeft niet al het eten en drinken aan te passen aan het thema. Kies een aantal goede gerechten en drankjes die je griezelthema eer aandoen. Voor drankjes natuurlijk Bloody Mary’s, Black Widows, bloedrode sangria’s, bowl met (plastic!)oogballen of tomatensap. Hapjes: cupcakejes of taart met bloedrode icing, doorgesneden hotdogs met ketchup, mozzarella met een olijf (ogen), spaghetti in tomatensaus, laat je fantasie er maar op los!

home © defeestartikelen.nl - leuke griezel themafeest tips