leuke feestartikelen

leuke feestartikelen
verjaardagsfeest
vrijgezellenfeest
trouwfeest
babyshower
geboorte
kinderfeestje
slingers
ballonnen
feestversiering
themafeest

leuke cadeau tips
leuke kado tips
leuke cadeautips
leuk verjaardagscadeau
jubileum oorkondes
leuk cadeautje

feest kaarten
verjaardag uitnodigingen
feest uitnodigingen
geboortekaartjes
jubileumkaarten
verjaardagskaarten
trouwkaarten
sinterklaas kaarten
kerstkaarten
felicitatiekaarten

leuke themafeesten
black & white
eighties
fifties
griezel
halloween
hawaii
mexicaans
oktoberfest
seventies
sixties

themafeest spelletjes
apres ski spelletjes
eighties spelletjes
fifties spelletjes
griezel spelletjes
halloween spelletjes
hawaii spelletjes
mexicaanse spelletjes
oktoberfest spelletjes
seventies spelletjes
sixties spelletjes
leuke apres ski themafeest tips.

Themafeest Après Ski, geen beter feestidee om je gasten in de stemming te krijgen voor de komende winter. Ski’s bij de voordeur, (nep)sneeuw op de stoep en geurende glühwein op de tafel. Natuurlijk is het geweldig wanneer er echte sneeuw ligt maar zonder dat kan het zeker ook!

Decoratie:

We schreven het al, ski’s bij de voordeur en natuurlijk veel wit om de sneeuw na te bootsen. Maak een sneeuwvlokken gordijn voor de ramen om vallende sneeuw nat te bootsen, heel simpel door witte wattenbolletjes aan draad te rijgen. Schaatsen zijn ook prima decoratie en vergeet ook niet de reclameposters van bekende skioorden. Wanneer je geen open haard hebt stapel je enkele houtblokken in de hoeken van de feestruimte. Ben je handig maak dan een echte (houten) bar na, of nog eenvoudiger, huur er een. De mooiste verlichting hier zijn kerstlampjes of kaarsen, zo krijg je de sfeer van een echt winter wonderland.
We vonden de leukste decoraties voor een Après Ski hier en heel veel (kunst)sneeuw hier.

Uitnodigingen:

Probeer met je uitnodigingen de gasten al gelijk in de sfeer van Après Ski te brengen. Gebruik afbeeldingen van skipistes of een kopie van een skipas om de tekst op te schrijven. Wil je dat gasten zich ook (ver)kleden alsof ze net van de piste komen? Zet het ook in de uitnodiging hoewel je niet moet verwachten dat iedereen in complete ski-uitrusting komt. Een andere idee is om een verkiezing uit te schrijven voor de origineelste wintertrui of wintermuts. Zet in ieder geval de kachel lager voor een Après Ski themafeest! Wil je nog meer de Oostenrijkse sfeer in je feest brengen denk dan ook aan originele lederhosen , Tiroler overhemden en blouses en deze leuke Tiroolse jurkjes.

leuke verkleedkleding

Eten voor je Après Ski:

Hoewel je misschien als eerste dacht aan het drinken, we beginnen met een stevige bodem. Serveer vooral eten dat warm is: bratwurst, wienerschnitzel (klein in dit geval), Kaiserschmarren (die in reepjes gesneden pannenkoek met suiker), goulashsoep of uiensoep en natuurlijk kaasfondue. Wil je nog iets aan een dessert doen na dit alles: Apfelstrudel, chocoladefondue en crêpes zijn onze favorieten.

Drinken Après Ski:

Bier om te beginnen en in grote bierpullen van ongeveer een halve liter. Je kunt ook een meter bier maken. In een lange plank rondjes zagen waar glazen in passen of in een oude ski rondjes zagen. Flügel, soort energydrankje met wodka. Gluwein, rode wijn die je wel warm moet houden, dus regel een warmhoudplaat. Niet te vergeten jagermeister voor de liefhebber. Irish coffee, koffie met whiskey en room. Als laatste schnapps, een flinke hoeveelheid alcohol met een fruitsmaakje. Niet alcoholisch is bijvoorbeeld warme chocomelk met slagroom.
Voldoende grote bierglazen vind je hier en shotglaasjes in alle vormen en kleuren hier.

Muziek :

Muziek maakt je feest, een Après Ski feest kan zeker niet zonder. Maak een playlist van muziek die je buiten de Après Ski niet verdraagt maar die absoluut noodzakelijk is om in de polonaise stemming te komen. Kies voor bekende nummers zodat iedereen in staat is mee te zingen.

home © defeestartikelen.nl - leuke apres ski themafeest tips