leuke feestartikelen

leuke feestartikelen
verjaardagsfeest
vrijgezellenfeest
trouwfeest
babyshower
geboorte
kinderfeestje
slingers
ballonnen
feestversiering
themafeest

leuke cadeau tips
leuke kado tips
leuke cadeautips
leuk verjaardagscadeau
jubileum oorkondes
leuk cadeautje

feest kaarten
verjaardag uitnodigingen
feest uitnodigingen
geboortekaartjes
jubileumkaarten
verjaardagskaarten
trouwkaarten
sinterklaas kaarten
kerstkaarten
felicitatiekaarten

leuke themafeesten
apres ski
black & white
eighties
fifties
griezel
halloween
hawaii
mexicaans
oktoberfest
seventies
sixties

themafeest spelletjes
eighties spelletjes
fifties spelletjes
griezel spelletjes
halloween spelletjes
hawaii spelletjes
mexicaanse spelletjes
oktoberfest spelletjes
seventies spelletjes
sixties spelletjes
Leuke apres-ski spelletjes. Laten we vooropstellen, het hoeft niet! Waarschijnlijk zul je merken dat iedereen zich prima vermaakt met de juiste muziek en de goede hoeveelheid drank en eten. Wil je toch iets meer doen dan hebben we hier enkele spellen voor je.

Bierpong :

Je hebt een lange tafel nodig, twee groepen van ongeveer 6 personen, 10 plastic bekers per groep en pingpongballen. Vul de bekers voor de helft met bier (mag ook andere drank zijn) en zet de bekers in een piramidevorm aan de uiteinden van de tafel. De eerste groep mag proberen om een pingpongbal in één van de glazen van de tegenstander te gooien. Lukt dit dan moet de tegenstander het glas leegdrinken. De groep die als eerste alleen maar lege glazen heeft moet ook de glazen van de tegenstander leegdrinken.

Kingsen:

Heeft iedereen waarschijnlijk wel een keer gespeeld en het blijft populair. Je hebt er een pak kaarten voor nodig en voldoende drank. De kaarten worden in een cirkel in het midden van een tafel gelegd. Spelers trekken om de beurt een kaart, bij iedere kaart hoort een opdracht. Online staan diverse opdrachten. Heb je geen speelkaarten in huis dan kun je ze hier bestellen.

leuke verkleedkleding

Topkaarten :

Je hebt een pak kaarten nodig (en voldoende drank) meer eigenlijk niet. Iedere speler krijgt 8 kaarten. De rest van de kaarten wordt in een stapel op de kop op tafel gelegd. De bovenste kaart van de stapel wordt neergelegd. Alle spelers moeten nu proberen dit getal met eigen kaarten neer te leggen. Dit mag met meerdere kaarten bv. ligt een 10 op tafel dan is een 8 en 2 een gelijk getal. Wanneer dit niet lukt moet een speler een glas leegdrinken en 2 extra kaarten pakken. Wie wel voldoende heeft legt z’n kaarten op de stapel. Dan wordt de volgende kaart open gelegd. Wie minder kaarten gebruikt om het goede aantal te krijgen dan z’n voorganger mag iemand aanwijzen die een extra glas moet leegdrinken of een speler aanwijzen die 2 extra kaarten moet pakken. Doel is natuurlijk om al je kaarten kwijt te raken.

Dare or Strip:

Dare or Strip begint als Bierpong (staat bovenaan) maar heeft een twist aan het eind. Wanneer een teamlid een bal in een glas heeft weten te gooien van de tegenstander moet deze het glas leegdrinken en dan kiezen: Strip of Dare. In het eerste geval moet hij/zij dus een kledingstuk uittrekken in het tweede geval een opdracht uitvoeren. Plaats daarvoor stickers onder de bekers met opdrachten. Het kost dus wel enige voorbereiding, je moet opdrachten verzinnen, deze op ronde stickers schrijven en die onder een beker plakken. Dare-opdrachten bv.: smelt een ijsblokje maar in je onderbroek, vind een vrijwilliger die je een shot uit zijn/haar navel laat drinken en veel meer, je kunt dus bedenken wat je wilt. Je hebt voldoende bekers nodig.
Hier vind je er meer dan genoeg.

home © defeestartikelen.nl - leuke apres-ski spelletjes